Milí naši příznivci, v květnu 2018 vstupuje v platnost obecné nařízení o ochraně soukromých dat GDPR,…
Používáme soubory cookie k analýze návštěvnosti a abychom naše webové stránky lépe přizpůsobit Vašim potřebám. Používáním našich webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na Vašem počítači, tabletu nebo smartphonu.

Ochrana soukromí - GDPR

Zpět

Milí naši příznivci,

v květnu 2018 vstupuje v platnost obecné nařízení o ochraně soukromých dat GDPR, které se týká i nás. Níže najdete naše zásady ochrany osobních údajů:

1. Galerie Gwerk oz osobní údaje od Kupujícího využívá jen k zajištění realizace Objednávky / Rezervace díla pro Kupujícího a pro potřeby vlastního marketingu
2. Galerie Gwerk oz žádná data neposkytuje třetím stranám
3. Kupující odesláním formuláře "Mám zájem o dílo" uděluje Galerii Gwerk oz v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů souhlas na zpracovávání svých osobních údajů uvedených ve formuláři, za účelem realizace objednávky nebo rezervace díla
4. Galerie Gwerk oz / prodávající se zavazuje poskytnuté osobní údaje chránit ve smyslu obecně závazných právních předpisů, zejména zákona č. 122/2013 Z.z. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů

Newsletter
Vaši mailovou adresu, kterou uvádíte při registraci na odběr newsletteru využíváme výhradně k informování o novinkách Gallery Gwerk prostřednictvím pozvánek na výstavy a pravidelného newsletteru.
Z odběru se můžete kdykoli odhlásit prostřednictvím linku uvedeného na konci každého newsletteru, nebo nám napište email na adresu: info@gallerygwerk.sk a my Vaše osobní údaje neprodleně smažeme.

Ochrana dat
Přístup ke datům je chráněn několika hesly.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte na info@gallerygwerk.sk