Milí naši priaznivci, v máji 2018 vstupuje do platnosti všeobecné nariadenie o ochrane súkromných…
Používame súbory cookie k analýze návštevnosti a aby sme mohli naše webové stránky lepšie prispôsobiť Vašim potrebám. Používaním našich webových stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na Vašom počítači, tablete alebo smartfóne.

Ochrana súkromia - GDPR

Späť

Milí naši priaznivci,

v máji 2018 vstupuje do platnosti všeobecné nariadenie o ochrane súkromných dát GDPR, ktoré sa týka aj nás. Nižšie nájdete naše zásady ochrany osobných údajov:

1. Galéria Gwerk oz osobné údaje od Kupujúceho využíva len k zabezpečeniu realizácie Objednávky / Rezervácie diela pre Kupujúceho a pre potreby vlastného marketingu
2. Galéria Gwerk oz žiadne dáta neposkytuje tretím stranám
3. Kupujúci odoslaním formulára "Mám záujem o dielo" udeľuje Galérii Gwerk oz v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov súhlas na spracovávanie svojich osobných údajov uvedených vo formulári, za účelom realizovania objednávky alebo rezervácie diela
4. Galéria Gwerk oz / predávajúci sa zaväzuje poskytnuté osobné údaje chrániť v zmysle všeobecne záväzných právnych predpisov, najmä zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov

Newsletter
Vašu mailovú adresu, ktorú uvádzate pri registrácii na odber newslettru využívame výlučne na informovanie o novinkách Gallery Gwerk prostredníctvom pozvánok na výstavy a pravidelného newslettru.
Z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom linku uvedeného na konci každého newslettra, alebo nám napíšte email na adresu: info@gallerygwerk.sk a my Vaše osobné údaje bezodkladne zmažeme.

Ochrana dát
Prístup ku dátam je chránený niekoľkými heslami.  

V prípade otázok nás prosím kontaktujte na info@gallerygwerk.sk